ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ –ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Το δίκτυο ιατρείων ΕΥΖΩΙΑ σε όλη τη Χαλκιδική, δημιουργήθηκε έτσι ώστε να καλύψει το πλήθος των αναγκών άμεσης διάγνωσης, από έμπειρους ιατρούς. Άλλωστε η έγκαιρη πρόσβαση σε ιατρό για παιδιά και ενήλικες κατά τη διάρκεια των διακοπών, αποτελεί ένα θεμελιώδες δικαίωμα όλων.

Ψάχνετε λοιπόν για ιατρό; Ιατρική κάλυψη στη διάθεση σας όλο το 24ωρο από την ΕΥΖΩΙΑ. Άμεση κλινική και ιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη στη Χανιώτη της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε διαγνωστικό κέντρο ή γενικό γιατρό στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και την περιοχή της Χανιώτης ή τη Σκιώνη. Το ιατρείο βρίσκεται κοντά σας για οποιοδήποτε ιατρικό επείγον αντιμετωπίσετε. Θα το βρείτε εύκολα κατεβαίνοντας από τον κεντρικό δρόμο προς την πλατεία στην αριστερή σας πλευρά, λίγο πριν την κεντρική πλατεία της Χανιώτης

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ – ΚΑΛΥΨΗ 24/7 – ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το δίκτυο ιατρείων της ΕΥΖΩΙΑΣ, παρέχει διαγνωστικές ιατρικές υπηρεσίες για διάφορες ασθένειες και εξετάσεις. Επισκεφθείτε μας για κάθε ιατρική ανάγκη άμεσου χαρακτήρα αλλά και για όλα τα παθολογικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσετε. Ιατρικές υπηρεσίες όπως: γενικούς ιατρικούς ελέγχους, παθολογικά, γυναικολογικά, ορθοπεδικά και αλλεργικά θέματα που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σε όλη την οικογένεια (παιδιά και ενήλικες).

Ο ιατρός της ΕΥΖΩΙΑΣ έχει πάντοτε ως στόχο το να παρέχει συνεχώς, τη βέλτιστη ιατρική φροντίδα, δίπλα σας. Πρωτοβάθμια περίθαλψη και για τους Έλληνες ασθενείς, καθώς επίσης και για τους τουρίστες του εξωτερικού, με τους οποίους το προσωπικό μας μπορεί να συνεννοηθεί και στα αγγλικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Είναι γεγονός πως κατά τους θερμούς μήνες του έτους, υποφέρουμε από ασθένειες που συναντώνται πιο σπάνια τον υπόλοιπο χρόνο. Αλλεργίες στις κοιλότητες των ματιών ή και σε άλλες περιοχές, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν σπυράκια και ερεθισμούς, επίμονο και έντονο βήξιμο, τσιμπήματα εντόμων ή θαλάσσια τσιμπήματα, πρησμένες αμυγδαλές τους καλοκαιρινούς μήνες κλπ, θα πρέπει να ελέγχονται άμεσα από έναν έμπειρο ιατρό. Πιο ειδικά, ιατρικά ζητήματα όπως: εμβοές και πόνοι σε αυτιά και μύτη, αναπνευστικά και άλλα προβλήματα λόγω καύσωνα, εγκαύματα, λοιμώξεις, γαστρεντερίτιδες ή γυναικολογικά ζητήματα όπως κολπίτιδες.

Το ιατρείο του ομίλου ΕΥΖΩΙΑ στη Χανιώτη, σας καλύπτει απέναντι σε κάθε αιφνίδια ιατρική ανάγκη περίθαλψης, όπως χτυπήματα ή σπασίματα, εκδορές και εξαρθρώσεις. Το ιατρικό μας προσωπικό είναι κοντά σας για ιατρικά θέματα που αφορούν παιδιά και ενήλικες ασθενείς. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού ή και έκτακτης επίσκεψης, ειδικά για τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Εκτός των ωρών λειτουργίας του ιατρείου που θα βρείτε παρακάτω, ο γιατρός στη Χανιώτη εφημερεύει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο (ιατρός on call) για τα επείγοντα περιστατικά, παρέχοντας στην οικογένεια σας συνεχή προστασία, δίπλα σας όπου και αν βρίσκεστε. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης του ιατρού στο σπίτι του ασθενούς, βοηθώντας του ηλικιωμένους ή εκείνους που δεν έχουν δυνατότητα εύκολης μεταφοράς.

Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς κανένα άγχος. Τώρα έχετε δίπλα σας την ιατρική περίθαλψη της ΕΥΖΩΙΑΣ άμεσα διαθέσιμη, σε περίπτωση που τη χρειαστείτε.

Ιατρείο στη Χανιώτη Χαλκιδικής

Δίκτυο Ιατρείων ΕΥΖΩΙΑ

Για οδηγίες προς το ιατρείο στη Χανιώτη Χαλκιδικής,
μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον χάρτη που ακολουθεί.

Ωράριο Λειτουργίας
10:00 με 14:00 και 18:00 με 22:00
Τηλέφωνο Viber
+30 2374053923 +30 6993199266 
Όλα τα Ιατρεία του Δικτύου ΕΥΖΩΙΑ