ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΣΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Το δίκτυο ιατρείων από την ΕΥΖΩΙΑ, σχεδιάστηκε για να καλύψει ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή του νομού Χαλκιδικής. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ιατρική ανάγκη άμεσης διάγνωσης, με το έμπειρο μας ιατρικό προσωπικό. Ας μη ξεχνάμε πως είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα όλων μας (ενήλικες και παιδιά), να έχουμε άμεση πρόσβαση σε γιατρό. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν βρισκόμαστε σε διακοπές μακριά απ’ τον τόπο διαμονής μας.

Για όσους ψάχνουν γιατρό κοντά και γύρω από τα Βρασνά Χαλκιδικής, τώρα υπάρχει διαθέσιμη ιατρική κάλυψη όλο το 24ωρο από την ΕΥΖΩΙΑ. Άμεση κλινική και ιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη στα Βρασνά και το Βόρειο / Ανατολικό τμήμα της Χαλκιδικής.

Μήπως ψάχνετε γιατρό ή ένα διαγνωστικό κέντρο στο βόρειο τμήμα της Χαλκιδικής και ειδικότερα στην περιοχή των Βρασνών; Για τα Βρασνά και τις γύρω περιοχές όπως την Ασπροβάλτα, το Λογκαρί, τη Νέα Κερδύλια και όλα τα σημεία γύρω από τον Στρυμονικό κόλπο, το ιατρείο μας είναι δίπλα σας για κάθε ιατρικό επείγον. Υπάρχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στην κλινική μας, την οποία θα βρείτε στο κέντρο του χωριού, δίπλα στο δημαρχείο των Βρασνών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – 24ΩΡΕΣ ON CALL ΓΙΑΤΡΟΣ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στο δίκτυο ιατρείων ΕΥΖΩΙΑ, ειδικευόμαστε στην παροχή διαγνωστικών ιατρικών υπηρεσιών. Έχουμε πολυετή εμπειρία, απέναντι σε ένα ευρύ φάσμα εποχιακών και μη, παθήσεων και εξετάσεων. Ελάτε στο ιατρείο μας στα Βρασνά, για οποιοδήποτε ιατρικό επείγον περιστατικό, αλλά και για ηπιότερα ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Οι ιατρικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν γενικούς ελέγχους, παθολογικά, γυναικολογικά, ορθοπεδικά και αλλεργικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά σε παιδιά ή ενήλικες.

Κάθε τοπικό ιατρείο της ΕΥΖΩΙΑΣ έχει πάντοτε ως στόχο να παρέχει στους ασθενείς της περιοχής, τη βέλτιστη δυνατή άμεση ιατρική φροντίδα, όπου και αν βρίσκεστε στο νομό Χαλκιδικής. Πρωτοβάθμια περίθαλψη για Έλληνες ασθενείς, καθώς επίσης και για τους τουρίστες που δεν μιλούν ελληνικά, με τους οποίους το προσωπικό μας μπορεί να συνεννοηθεί στα αγγλικά.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΡΑΣΝΩΝ

Όλοι γνωρίζουν πως στους θερμότερους μήνες κάθε έτους, αντιμετωπίζουμε ιατρικά θέματα που συναντάμε πιο σπάνια τον υπόλοιπο χρόνο. Αλλεργίες γύρω από τα μάτια ή άλλα σημεία, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν σπυράκια και ήπιους ή έντονους ερεθισμούς. Συνεχής βήχας, τσιμπήματα εντόμων ή θαλάσσια τσιμπήματα, πρησμένες αμυγδαλές τους καλοκαιρινούς μήνες κα, αποτελούν σημάδια που πρέπει να ελέγχονται ιατρικά χωρίς χάσιμο χρόνου. Εάν λοιπόν αντιμετωπίσετε ιατρικά ζητήματα όπως: εμβοές και πόνους σε αυτιά και αναπνευστικό, προβλήματα λόγω καύσωνα, εγκαύματα, λοιμώξεις, εντερικά προβλήματα ή και γυναικολογικά όπως μια κολπίτιδα, ελάτε άμεσα στο ιατρείο μας για έναν εμπεριστατωμένο έλεγχο.

Το ιατρείο στα Βρασνά του ομίλου ΕΥΖΩΙΑ, σας καλύπτει απέναντι σε κάθε ξαφνική ανάγκη ιατρικής περίθαλψης. Επείγοντα περιστατικά όπως χτυπήματα, σπασίματα και απλούστερα όπως εκδορές και εξαρθρώσεις. Το προσωπικό του ιατρείου μας είναι κοντά σας, για ασθένειες που εμφανίζονται σε παιδιά και ενήλικες. Στο τοπικό ιατρείο των Βρασνών, παρέχουμε τη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού ή και έκτακτων επισκέψεων, ειδικά εφόσον πρόκειται για περιστατικά που απαιτούν άμεση ιατρική περίθαλψη.

Εκτός του ωραρίου του ιατρείου που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο γιατρός εφημερεύει καθημερινά όλο το 24ωρο (γιατρός on call κάθε μέρα). Καλέστε μας για επείγοντα περιστατικά, καθώς σας παρέχουμε αδιάκοπη προστασία δίπλα σας, όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατ’ οίκον επίσκεψης του ιατρού στον τόπο διαμονής του ασθενούς. Βοηθώντας με αυτό τον τρόπο ηλικιωμένους ή όσους δεν έχουν δυνατότητα εύκολης μεταφοράς.

Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς έγνοιες, ό,τι και αν συμβεί. Πλέον έχετε κοντά σας την ιατρική περίθαλψη της ΕΥΖΩΙΑΣ άμεσα διαθέσιμη, όποτε και εάν τη χρειαστείτε.

Ιατρείο στα Βρασνά Χαλκιδικής

Δίκτυο Ιατρείων ΕΥΖΩΙΑ

Ωράριο Λειτουργίας
10:00 με 14:00 και 18:00 με 22:00
Τηλέφωνο Viber
+30 2397027507 +30 6995 623 000

Για οδηγίες προς το ιατρείο στα Βρασνά Χαλκιδικής, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον χάρτη που ακολουθεί.

Όλα τα Ιατρεία του Δικτύου ΕΥΖΩΙΑ