ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΑΡΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Η έγκαιρη πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη για νέους και ενήλικες κατά τη διάρκεια των διακοπών, αποτελεί δικαίωμα όλων. Το δίκτυο ιατρείων της ΕΥΖΩΙΑΣ με κλινικές σε όλη τη Χαλκιδική, σχεδιάστηκε για να καλύψει κάθε ανάγκη σας για άμεση διάγνωση, από έμπειρους ιατρούς.

Ιατρική κάλυψη 24ώρες την ημέρα διαθέσιμη για όλους. Άμεση κλινική και ιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη στη Σάρτη της Σιθωνίας Χαλκιδικής και ειδικότερα στο νότιο – ανατολικό τμήμα του δεύτερου ποδιού.

Μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας διαγνωστικό κέντρο ή γενικό ιατρό στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Ειδικά εάν βρίσκεστε στο νότιο/ανατολικό τμήμα του 2ου ποδιού και τις γύρω περιοχές, όπως τη Συκιά, το Πυργαδίκι, Καλαμίτσι, Πόρτο Κουφό ή την Τορώνη. Το ιατρείο της Σάρτης είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε ιατρική ανάγκη αντιμετωπίζετε. Υπάρχει άμεση πρόσβαση στο ιατρείο που βρίσκεται στο κέντρο της Σάρτης, δίπλα στο πρακτορείο Sithon Travel, απέναντι από το δημοτικό parking.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – 24 ΩΡΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στο δίκτυο μας, παρέχουμε διαγνωστικές ιατρικές υπηρεσίες από επιλεγμένο ιατρικό προσωπικό. Αυτές σας καλύπτουν για διάφορες ασθένειες και εξετάσεις, άμεσης ανάγκης και μη. Ιατρικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν γενικούς ελέγχους, παθολογικά, γυναικολογικά, ορθοπεδικά και θέματα που σχετίζονται με αλλεργίες και μπορεί να προκύψουν ξαφνικά σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας.

Ο τοπικός ιατρός της ΕΥΖΩΙΑΣ έχει πάντοτε ως στόχο του, να σας παρέχει καθημερινά τη βέλτιστη φροντίδα, κοντά σε εσάς. Πρωτοβάθμια περίθαλψη για Έλληνες ασθενείς, όπως επίσης και για μη ελληνόφωνους τουρίστες, με τους οποίους το προσωπικό μας μπορεί να συνεννοηθεί και στη αγγλική γλώσσα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Κατά τη διάρκεια των πιο θερμών μηνών του χρόνου, συναντάμε ασθένειες που εμφανίζονται σαφώς σπανιότερα κατά το υπόλοιπο έτος. Αλλεργίες στα μάτια και σε άλλες περιοχές που μπορούν να εμφανίζουν σπυράκια και τοπικούς ή γενικευμένους ερεθισμούς, έντονος βήχας, τσιμπήματα από έντομα ή θαλάσσια τσιμπήματα, διογκωμένες αμυγδαλές το καλοκαίρι, θα πρέπει να διαγνώζονται άμεσα από έναν γενικό γιατρό με εμπειρία σε εποχιακές παθήσεις. Ιατρικά ζητήματα όπως εμβοές και πόνοι στα αυτιά, αναπνευστικά και λοιπά προβλήματα λόγω θερμοκρασίας όπως ζαλάδες, εγκαύματα, λοιμώξεις, γαστρεντερίτιδες ή γυναικολογικά ζητήματα όπως η κολπίτιδα, θα πρέπει πάντοτε να ελέγχονται το συντομότερο δυνατό.

Το ιατρείο στη Σάρτη, μέλος του ομίλου ΕΥΖΩΙΑ, σας διατηρεί καλυμμένους απέναντι σε οποιαδήποτε αιφνίδια ιατρική ανάγκη περίθαλψης. Όπως σε περιπτώσεις έντονων χτυπημάτων και σπασιμάτων, αλλά και σε πιο απλά ζητήματα όπως εκδορές ή εξαρθρώσεις. Το προσωπικό του ιατρείου μας είναι κοντά σας τόσο για τα παιδιά της οικογένειας, όσο και για ενήλικες ασθενείς. Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά ή και να μας επισκεφθείτε έκτακτα, ειδικά για όσα περιστατικά χρήζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Εκτός των ωρών λειτουργίας του ιατρείου που βλέπετε στις πληροφορίες παρακάτω, ο ιατρός εφημερεύει καθημερινά 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες τη βδομάδα (γιατρός on call) για όλες τις επείγουσες ανάγκες, προσφέροντας συνεχή ιατρική προστασία, δίπλα σας. Επιπλέον, το ιατρείο μας στη Σάρτη δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης του ιατρού στο χώρο του ασθενούς, βοηθώντας τους ηλικιωμένους ή εκείνους που δεν έχουν δυνατότητα εύκολης μεταφοράς.

Απολαύστε τις διακοπές σας χωρίς έγνοιες. Πλέον έχετε κοντά σας την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη της ΕΥΖΩΙΑΣ άμεσα διαθέσιμη, όποτε και αν τη χρειαστείτε.

Ιατρείο στη Σάρτη Χαλκιδικής

Δίκτυο Ιατρείων ΕΥΖΩΙΑ

Για οδηγίες προς το ιατρείο στην Σάρτη Χαλκιδικής,
μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον χάρτη που ακολουθεί.

Ωράριο Λειτουργίας
10:00 με 14:00 και 18:00 με 22:00
Τηλέφωνο Viber
+30 2375 094 464 +30 6983 736 725
Όλα τα Ιατρεία του Δικτύου ΕΥΖΩΙΑ